Erhverv

Salling Fondene anerkender medarbejdere med millionbeløb

Foto: Salling Group

Medarbejdere i Danmarks største detailkoncern, Salling Group, kan se frem til en anerkendelse fra virksomhedens ejere, Salling Fondene, som uddeler over 14 millioner kroner.

Flere end 9.000 medarbejdere i blandt andet Bilka, føtex, Netto og Salling Stormagasiner kan foruden sommerens komme glæde sig over et ekstrabeløb på lønsedlen i slutningen af juni måned.

Det er Salling Groups ejere, Salling Fondene, som uddeler en del af fondens overskud til medarbejdere.

– Jeg er glad for, at vi igen i år kan anerkende dem, som er hele fundamentet i Salling Group, nemlig vores dygtige medarbejdere. Uden dem ville vi ikke kunne fortsætte med at skabe endnu bedre indkøbsoplevelser for vores kunder, investere i nye, bæredygtige løsninger og drive en forretning, som sikrer, at Salling Fondene hvert eneste år kan fortsætte med at donere en del af overskuddet tilbage til samfundet, siger Per Bank, formand i Købmand Ferdinand Sallings Mindefond.

I alt er der tale om en uddeling på over 14 millioner kroner fra Købmand Ferdinand Sallings Mindefond. Fonden blev stiftet i 1958 af Salling Groups grundlægger, købmand Herman Salling, blandt andet med det formål, at en del af fondens overskud skulle tilfalde medarbejderne i virksomheden. Gratialet gives til både nuværende og tidligere medarbejdere, som har været ansat i hele den fireårige periode fra 2018 til 2021.

Salling Fondene blev i 2017 eneejer af Salling Group efter at have tilbagekøbt de resterende aktier i virksomheden og er kendt for at støtte en lang række initiativer og projekter, der er til glæde og gavn for mennesker i Danmark. Samlet set har fondene siden 2012 uddelt over 1,8 mia. kroner til kultur, sport, uddannelse, kirke og velgørende formål.

Seneste uddeling af gratiale til medarbejderne skete sidste år, hvor der blev uddelt 15 mio. kroner.

Kommentarer