Navnenyt

Michael Vinding er ny Finance Manager hos PreMed

Michael Vinding er ny Finance Manager hos PreMed. Pressefoto

PreMed, som driver ambulancedrift i Region Nordjylland og hjælpemiddeldepoter i Region Syddanmark, har ansat Michael Vinding som Finance Manager. Han er oprindeligt uddannet revisor, men har de seneste otte-ni år varetaget økonomifunktioner i henholdsvis Würth Industri Danmark A/S og LS Intertank ApS.

Michael Vinding blev uddannet revisor hos Brandt Revision i Fredericia i 2012. Efterfølgende arbejdede han som revisorassistent, først hos EY i Vejle og senere hos Ole A. Fischer Statsautoriseret revisionsanpartsselskab. 

I januar 2015 skiftede han til virksomhedssiden og blev først Senior Financial Controller og senere Finance Manager hos Würth Industri Danmark A/S. I august 2022 blev Michael Vinding Financial Controller hos LS Intertank ApS, indtil han i efteråret 2023 påbegyndte sit nye job som Finance Manager hos PreMed.

– Jeg er virkelig glad for mit nye job og for den måde, som PreMed ledes på. Der er en stor grad af medbestemmelse og en meget nærværende og anerkendende ledelse. Desuden er PreMed en ung virksomhed, hvor mine erfaringer og kompetencer virkelig kan bruges, siger han om sit nye job. 

En af Michael Vindings første opgaver hos PreMed har været at implementere virksomhedens økonomistyring i et nyt ERP-system. Nu arbejder han både med at styrke den løbende rapportering til ledelsen og med årsregnskabet for 2023. 

Michael Vinding er 36 år og bor i Kolding med sin hustru og deres tre piger på 4, 7 og 9 år. I fritiden nyder han at være sammen med familien, at dyrke crossfit og at være fodboldtræner.

Kommentarer